Ημιαυτόματη μηχανή τοποθέτησης τρουκ

Μηχανήματα Συσκευασίας
Μηχανήματα Τοποθέτησης Τρουκ

Ημιαυτόματη μηχανή τοποθέτησης τρουκ. Χρησιμοποιείται κυρίως στην εφαρμογή καρτολίνας-χαρτονιού σε πλαστικές σακούλες με προϊόντα με σκοπό την οπτική αναβάθμιση της συσκευασίας και για να δώσει έναν πιο παραδοσιακό χαρακτήρα στο προϊόν. Βρίσκει εφαρμογή κυρίως σε ελιές σε συσκευασία σε κενό αέρος (vacuum) , σε ζυμαρικά, σε μπαχαρικά, σε σοκολατάκια και σε προϊόντα άρτου και ζαχαροπλαστικής. Διαθέσιμες διαστάσεις τρουκ 1,5 - 12 χιλ διάμετρος. Διατίθενται τρουκς από ορείχαλκο και πλήρως ανοξείδωτα. Λειτουργία της μηχανής με ηλεκτρικό ρεύμα ή μόνο πεπιεσμένο αέρα. Διατίθεται μηχάνημα με μονή ή διπλή κεφαλή για ταυτόχρονη τοποθέτηση 2 τρουκς σε ρυθμιζόμεη απόσταση 40-210 χιλ μεταξύ τους.

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μετά το τέλος των διαφημίσεων και των προωθητικών σας ενεργειών, το προϊόν σας παραμένει απολύτως μόνο του στο ράφι ανάμεσα στους ανταγωνιστές σας, προσπαθώντας να προσελκύσει την προτίμηση του εκάστοτε καταναλωτή; Το μοναδικό του όπλο εκείνη τη στιγμή δεν είναι άλλο από την ίδια του τη συσκευασία, η οποία θα το διακρίνει από τα ομοειδή ανταγωνιστικά και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του καταναλωτή ώστε να το προτιμήσει! Για το λόγο αυτό πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη βαρύτητα στην διαφορετικότητα, την πρωτότυπη και την πρακτική συσκευασία, ώστε όλοι οι κόποι και τα έξοδα που έχετε δαπανήσει για την υψηλή ποιότητα του προϊόντος σας, να μην πάνε χαμένα.

Η μηχανή Τ5Βk είναι μια μηχανή που με τον συνδυασμό ενός προεκτυπωμένου χαρτονιού (καρτολίνας) μπορεί να αναβαθμίσει οπτικά την συσκευασία του προϊόντος σας στο ράφι και να σας βοηθήσει να διακριθείτε από τον ανταγωνισμό και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας!

  • COMIZ
  • Διαθέσιμες διαστάσεις τρουκ 1,5 - 12 χιλ διάμετρος. Διατίθενται τρουκς από ορείχαλκο και πλήρως ανοξείδωτα. Λειτουργία της μηχανής με ηλεκτρικό ρεύμα ή μόνο πεπιεσμένο αέρα. Διατίθεται μηχάνημα με μονή ή διπλή κεφαλή για ταυτόχρονη τοποθέτηση 2 τρουκς σε ρυθμιζόμεη απόσταση 40-210 χιλ μεταξύ τους.

  • Φόρμα Επικοινωνίας