Χρωματοδιαλογέας σπόρων

Μηχανήματα Ποιοτικού Ελέγχου
Χρωματοδιαλογείς

Vision - Χρωματοδιαλογέας σπόρων. Κατάλληλος για απομάκρυνση ξένων σωμάτων και διαλογή προϊόντων όπως όσπρια, ξηροί καρποί, ρύζι, δημητριακά, μπαχαρικά, αλάτι, σουσάμι, κόκκοι καφέ κλπ βάσει χρώματος. Απομακρύνει πέτρες, ξυλαράκια, τσόφλια, γυαλιά, πλαστικά και γενικά οτιδήποτε έχει διαφορετικό χρώμα από το προϊόν.

  • ASM SORTING
  • Τρόπος λειτουργίας: Το προϊόν εισέρχεται στο χωνί τροφοδοσίας (1) και κατόπιν κινείται πάνω σε δονούμενες πλάκες -1τεμ (2). Στη συνέχεια οι δονούμενες πλάκες το οδηγούν στις γλίστρες -1 τεμ πλάτους 270mm (3) Κατά την πτώση του το προϊόν αναλύεται κόκκος προς κόκκος από 4 κάμερες υψηλής ανάλυσης η μία απέναντι από την άλλη (4)
    Το ηλεκτρονικό σήμα από την αναγνώριση κάθε χρώματος και βάσει των ρυθμισμένων ανοχών οδηγείται σε ένα μετατροπέα σήματος, ο οποίος μετατρέπει το σήμα. Αν αναγνωριστούν κόκκοι με διαφορετικό χρώμα από το επιτρεπτό, αυτοί απομακρύνονται με την ενεργοποίηση φυσητήρων -72 τεμ (5). Το προϊόν που θεωρείται καλό πέφτει σε ξεχωριστό κάδο (6) από αυτό που απορρίπτεται (7).

  • Φόρμα Επικοινωνίας