Αυτόματη κάθετη μηχανή συσκευασίας χαμηλής παραγωγικότητας

Μηχανήματα Συσκευασίας
Μηχανήματα Κάθετης Συσκευασίας

Η Piccola είναι μια μικρή μηχανή αυτόματης κάθετης συσκευασίας για παραγωγούς που ξεκινούν την τυποποίηση προϊόντων σε σακούλα. Κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία από τον καταξιωμένο Οίκο Pentavac Srl, ο οποίος διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία 30 ετών στην κατασκευή μηχανημάτων συσκευασίας.

Η Piccola μπορεί να εφοδιαστεί με διάφορους τύπους δοσομετρικών συστημάτων όπως: γραμμικά ζυγιστικά, πολυκέφαλα ζυγιστικά, ογκομετρικά ζυγιστικά, ογκομετρικές αντλίες παχύρρευστων προϊόντων κ.α. με σκοπό την αυτόματη δοσομέτρηση του προϊόντος σε κάθε σακούλα. Η ταχύτητα της μπορεί να φτάσει τα 30 σακουλάκια / λεπτό και μπορεί να συσκευάσει σε σακούλα 3 κολλήσεων (pillow bag) και σε σακούλα με επίπεδο πάτο.

Είναι κατάλληλη για συσκευασία κοκκωδών προϊόντων (δημητριακά, ζυμαρικά, καφές, τσάι, μπαχαρικά), προϊόντων σε τεμάχια (παξιμάδια,ελιές, καραμέλες, κουλούρια, μπισκότα, αποξηραμένα φρούτα, ξηροί καρποί), προϊόντων σε σκόνη (καφές, κακάο, μπαχαρικά, αλάτι, ζάχαρη), κατεψυγμένων προϊόντων (προϊόντα ζύμης, ψαρομπουκιές, κρεατοσκευάσματα, λαχανικά, μανιτάρια,), τριμμένου τυριού (με προσθήκη τροποποιημένης ατμόσφαιρας) καθώς και μη βρώσιμων προϊόντων (λιπάσματα, ζωοτροφές, απορρυπαντικά πλυντηρίων ρούχων, χημικά οικιακής χρήσης).

Η λειτουργία της είναι εξαιρετικά απλή και δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις από τον χειριστή. Όλες οι ρυθμίσεις γίνονται εύκολα από την έγχρωμη οθόνη αφής. Στην μηχανή μπορεί να προσαρμοστεί φωτοκύτταρο κεντραρίσματος προεκτυπωμένου φιλμ, καθώς και θερμικός εκτυπωτής για εκτύπωση των μεταβλητών πληροφοριών όπως ημερομηνία λήξης/παραγωγής, barcode, lot number, συστατικά, διατροφικά στοιχεία κλπ.

Η τιμή της μηχανής είναι εξαιρετικά χαμηλή και λόγω της ταχύτητας παραγωγής, το κόστος απόσβεσης της επένδυσης γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Η μηχανή εγκαθίσταται & υποστηρίζεται από τους τεχνικούς της εταιρείας μας, ενώ στις αποθήκες μας διατίθενται τα αντίστοιχα ανταλλακτικά και αναλώσιμα μέρη.

  • PENTAVAC
  • Φόρμα Επικοινωνίας