Κλιματιστικά πινάκων

Βιομηχανικός Αυτοματισμός
Κλιματιστικά Πινάκων

Τους καλοκαιρινούς μήνες, η υψηλή θερμοκρασία σε συνδυασμό με τη συνεχή λειτουργία των μηχανών μπορεί να προκαλέσει κατακόρυφη άνοδο της θερμοκρασίας εντός των ηλεκτρικών πινάκων του εργοστασίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την υπερθέρμανση των ευαίσθητων στη θερμότητα εξαρτημάτων (π.χ. τροφοδοτικά, inverters, PLC), η οποία μπορεί να οδηγήσει σε βλάβες ή ακόμα και σε διακοπές στην παραγωγή.

Με τις κλιματιστικές μονάδες, προστατεύετε τον εξοπλισμό σας και εξοικονομείτε ενέργεια έως και 45%.

Αποφύγετε την ταλαιπωρία από την παύση της λειτουργίας και τα έξοδα για επισκευή των ηλεκτρικών μερών με την προληπτική εγκατάσταση των κατάλληλων ψυκτικών μέσων στους ηλεκτρικούς σας πίνακες. Η εταιρεία μας μέσω υπολογισμού της συνολικής έκλυσης θερμότητας από τα ηλεκτρονικά μέρη σε κάθε πίνακα, σε συνδυασμό με τον όγκο του, τον χώρο στον οποίο βρίσκεται, αλλά και την διαφορά θερμοκρασίας που επιθυμείτε να πετύχετε, έχει να σας προτείνει μια σειρά από λύσεις, ξεχωριστά για κάθε εφαρμογή.

Διατίθενται κλιματιστικά διαφορετικής ισχύος ανάλογα με την εφαρμογή και για εγκατάσταση σε πλάτη ή οροφή του ηλεκτρικού πίνακα.

  • TEXA PAVARINI
  • Φόρμα Επικοινωνίας