Σχετικά με την Εταιρία μας

Σχετικά με την Εταιρία μας

Η Control Technology ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1978 στην Αθήνα, με σκοπό την εισαγωγή και την προώθηση προϊόντων βιομηχανικού αυτοματισμού. Από την ίδρυση της, η εταιρεία συνεργάστηκε με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την τεχνολογική πρωτοπορία των προϊόντων που αντιπροσώπευε.

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία, την ανάπτυξη στενών σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες της και τη δημιουργία μιας σταθερής και μακροχρόνιας βάσης συνεργασίας με αυτούς, η εταιρεία πραγματοποιεί ένα βήμα στο μέλλον, εμπλουτίζοντας τόσο την γκάμα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, όσο και το έμπειρο και εξειδικευμένο εργατικό της δυναμικό.

Η Control Technology συνειδητοποιώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης βιομηχανίας για αξιόπιστες λύσεις και για παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών, συνεργάζεται σήμερα με μερικούς από τους κορυφαίους στον κόσμο Οίκους παραγωγής μηχανημάτων συσκευασίας, ποιοτικού ελέγχου και βιομηχανικού αυτοματισμού.

Για τους εργαζόμενους στην εταιρεία, αυτό που έχει πρωτεύουσα σημασία, είναι η αίσθηση από την πλευρά του πελάτη, ότι η Control Technology βρίσκεται συνέχεια δίπλα του, όχι μόνο στο στάδιο της πώλησης του προϊόντος, αλλά και στη διαρκή τεχνική υποστήριξη και στο after sales service.

Σήμερα η Control Technology στηριζόμενη στην υψηλή απόδοση και την ευελιξία του έμπειρου προσωπικού της προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από τρεις λέξεις: ποιότητα, αξιοπιστία και ανταγωνιστικές τιμές.

Οι Πελάτες μας

http://www.kyknos.com.gr/

ΚΥΚΝΟΣ

http://www.coca-colahellenic.gr

COCA COLA- 3E

http://olympos.gr/

ΟΛΥΜΠΟΣ

http://www.palirria.com/

ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

http://papadopoulou.gr/

Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.athenianbrewery.gr/

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΪΙΑ

http://www.delta.gr/

ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

http://www.nestle.gr/

NESTLE

http://www.ion.gr/

ΙΟΝ

http://karamolegos-bkr.gr/

ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ

http://www.uni-pharma.gr/

UNIPHARMA

http://kayak.gr/

KAYAK