Υποστήριξη Πελατών - Service

Υποστήριξη Πελατών - Service

Τεχνική υποστήριξη

Η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην τεχνική υποστήριξη των παρεχόμενων μηχανημάτων και εξοπλισμού που διαθέτει. Η εγκατάσταση κάθε μηχανήματος συνιστά την συνεχή και στενή συνεργασία μας με τον εκάστοτε πελάτη, ώστε να του γίνει η απαραίτητη εκπαίδευση και παροχή των απαραίτητων πληροφορίων και τεχνικών εγχειριδίων, που αφορούν την απρόσκοπτη λειτουργία και συντήρηση του μηχανήματος.

Στη συνέχεια βρισκόμαστε πάντα κοντά στον πελάτη, ώστε να βεβαιωθούμε ότι η ένταξη του νέου μηχανήματος στην παραγωγική του διαδικασία γίνεται ομαλά κι απροβλημάτιστα. Τέλος κατέχουμε τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια για την άμεση τεχνική υποστήριξη όλων των προϊόντων που διαθέτουμε, ώστε οι πελάτες μας να νοιώθουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια για την επιλογή τους.

Service

Διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό για γρήγορο και αποτελεσματικό service στα προϊόντα μας.

Γενικοί Όροι Επισκευών

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την εγκατάσταση ή τη λειτουργία κάποιου προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το τεχνικό τμήμα: 210 6547886

Αποστολή - ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε κάποιο προϊόν για επισκευή, παρακαλούμε εσωκλείστε στη συσκευασία το έντυπο (πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε) αφού πρώτα το συμπληρώσετε 

Μπορείτε να αποστείλετε το προϊόν με δική σας χρέωση και ευθύνη, με όποιο τρόπο επιθυμείτε (Courier, ΕΛΤΑ, Μεταφορική κλπ). 

Ελάχιστη χρέωση

Σε περίπτωση μη αποδοχής της προσφοράς μας για επισκευή, η συσκευή θα σας επιστραφεί στην αρχική της κατάσταση και θα επιβαρυνθείτε με το ποσό των 30 ευρώ πλέον ΦΠΑ για τον έλεγχο και τη διάγνωση της βλάβης. Η ίδια χρέωση θα υπάρξει αν μια συσκευή είναι σε εγγύηση αλλά δεν διαπιστωθεί από το τεχνικό μας τμήμα η βλάβη που περιγράφεται από τον πελάτη.

Οι Πελάτες μας

http://www.cretafarms.gr/

CRETA FARMS

http://www.tyras.gr/

ΤΥΡΑΣ

http://www.3alfa.gr/

3 ΑΛΦΑ

http://candianuts.gr/

CandiaNuts

http://www.kyknos.com.gr/

ΚΥΚΝΟΣ

http://www.athenianbrewery.gr/

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΪΙΑ

http://www.terkenlis.gr/

ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ

http://www.chipita.com/

CHIPITA

http://www.nestle.gr/

NESTLE

http://karamolegos-bkr.gr/

ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ

http://www.vianex.gr/

ΒΙΑΝΕΞ

http://olympos.gr/

ΟΛΥΜΠΟΣ